A Törekvés ellen folytatjuk a rájátszást
2024. május 05.

Az Amatőr NB I 9-16. helyért folytatott rájátszásában a harmadik kör következik csapatunknak, ahol a Törekvés SE együttesét fogadjuk hazai parketten.  A találkozót ma 18 órától rendezzük az Ostoros Károly Csarnokban. A találkozó előtt vezetőedzőnket, Rózsás Gábort kérdeztük. 

Az Ajka elleni visszavágón a lányok nagyon odatették magukat és közel volt a bravúr. Mit lehet ebből profitálni és hogy készültök a Törekvés ellen

-Természetesen örülünk neki, hogy kívülről is az látszódott, hogy mindent megteszünk a győzelemért és a továbbjutásért. A MAFC és Ajka elleni párharcokban egyaránt apróságokon múlott az összesítésbeli jobb eredmény, a negatívumokat igyekszünk javítani, a pozitívumokat és a párharcokban szerzett tapasztalatokat pedig folyamatosan építjük be a játékunkba.

Vasárnap este újabb fővárosi csapat ellen kell felvenni a versenyt.

-Érdekes, hogy a rájátszásban már a harmadik budapesti csapat került velünk szembe a Törekvés SE gárdájának személyében. Az alapszakasz során másik csoportban szerepeltünk, így a MAFC-hoz hasonlóan még velük sem találkoztunk eddig az idényben. Igyekeztünk begyűjteni minél több információt és megfelelően felkészülni erre a párharcra is. Előző két riválisunkhoz képest egy teljesen más szerkezetben és stílusban kosárlabdázó ellenfelet fogadhatunk a hétvégén, természetesen ezúttal is a győzelem reményében fogunk kifutni a pályára! Várjuk nagy szeretettel a szurkolóinkat vasárnap este az Ostoros Károly Csarnokba, mindig nagy segítség számunkra lelkes buzdításuk!

Hajrá lányok, hajrá ZTE NKK!

2024. május 5. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Törekvés SE
Törekvés SE
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. 05. 11. 14:00

Kocsis Sándor Sportközpont

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
Törekvés SE
67
::
:
ZTE NKK
71
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg