Budapesten indítjuk az évet
2024. január 11.

Több mint egy hónap elteltével folytatódik az Amatőr NB I Fehér csoportjának küzdelmei. Együttesünk január 14-én 14 órától az SZPA-HSE vendégeként lép pályára. 
Kijelenthetjük, hogy csapatunk remek őszt produkált, hiszen a lejátszott hét bajnokiból ötször győztesen hagyta el a parkettet és mindössze két vereség áll a nevünk mellett. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a 3. helyen várjuk a folytatást, amire vasárnapig kell várni a lányoknak. A legutóbb december 10-én játszott csapatunk, amikor a listavezetős Zsíros Akadémia együttesét győztük le remek játékkal. Az elmúlt időszakról, felkészülésről és az idei első összecsapásról kérdeztük vezetőedzőnket, Rózsás Gábort:

-A Zsíros Akadémia Kőbánya elleni hazai győzelem után sem dőltünk hátra természetesen, Karácsonyig folytattuk a munkát. Az ünnepi időszakra kaptak a játékosok hosszabb pihenőt, egyrészt úgy gondolom, hogy fizikálisan és mentálisan is szükségük volt már erre, másrészt pedig nem kérdés, hogy meg is érdemelték a dolgot. Ettől függetlenül a két ünnep között is volt lehetősége mindenkinek a fakultatív egyéni képzéseken dolgozni. 2024 első napjaiban pedig már újra be is indítottuk a mókuskereket.

Mit vársz a bajnokság folytatásától és külön kiemelve a SZPA elleni meccstől?

-A bajnokságról az eddigiek alapján egyértelműen beigazolódott amire számítani lehetett, azaz, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny, minden mérkőzésen a pillanatnyi forma dönthet a győztes kilétéről és komoly szerepe van a hazai pályáknak. Aktuális ellenfelünk tabellán elfoglalt helyezése véleményem szerint csalóka. Egy rutinos, felnőtt játékosokkal teli keretük van és egyre inkább javuló tendenciát mutatnak. Maximális koncentrációra, fegyelmezett védekezésre és kontrollált támadójátékra lesz szükség ahhoz, hogy Budapesten is legyen győzelmi esélyünk ellenük. A héten már természetesen külön ezért is dolgoztunk, mert szeretnénk egy újabb győzelmet begyűjteni.

A találkozót tehát január 14-én vasárnap 14 órától rendezik Budapesten, a Hit Park – Labdacsarnokában.

Hajrá csajok, hajrá ZTE!

2024. január 11. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Bajai NKK
Bajai NKK

Amatőr NB I 3. forduló

2024. október 27. 16:00

Ostoros Károly CSarnok

Előző mérkőzés
Kanizsai VSE
37
::
:
ZTE NKK
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Horváth Fanni
#22 Bartáky Panka
#55 Kovács Cintia
#15 Óházy Julianna
#1 Gombkötő Lili
#10 Horváth Fruzsina
#3 Kocsárdi Réka
#5 Török Kata
#16 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#17 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg