Győrben kezdjük a szezont
2024. október 02.

Ma 14 órától az UNI Győr SZESE csapata ellen kezdi meg együttesünk a 2024-2025-ös szezont. A rajt előtt Rózsás Gábor vezetőedzőt kérdeztük:

„A felkészülésünk jól sikerült. Fizikálisan, technikailag és taktikailag is nagyjából abban az ütemben tudtunk haladni a lányokkal, ahogyan elterveztük. Kisebb sérülések, betegségek, iskolai és munkahelyi elfoglaltságok néhol hátráltatták a tökéletes kivitelezést, de minden játékos nagyon szorgalmasan készült."

A mai ellenfél már jól ismert számunkra, hiszen az elmúlt idényben is többször játszottunk ellenük.

"Az UNI Győr SZESE az előző szezonokban is 'csoporttársunk' volt. Ők az első osztályú csapat fiókcsapata, és elsősorban az ottani utánpótlásra és egyetemistákra építenek. Jelenleg 26 játékosuk van, a keretük jelentősen megváltozott, és mivel ez az idény első meccse, nyilván nehéz felkészülni rájuk, ezért elsősorban a saját dolgainkra koncentrálunk.”

Arra is kíváncsiak voltunk, miben lehet erős ez a fiatal csapat, és mi az, amibe több munkát kell fektetni az idény során:

„Változott a keretünk több helyen is, mi is még ismerkedünk, formálódunk, de bízom benne, hogy jó úton haladunk. Edzőként remélem, hogy minden szegmensben találunk majd olyan dolgokat, amelyek az erősségeinkké válhatnak a szezon során, de az is igaz, hogy mindenbe nagyon sok munkát kell fektetnünk, és továbbra is arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk!”

A mai találkozó tehát 14 órakor kezdődik Győrben, a Városi Egyetemi Edzőcsarnokban.

Hajrá Csajok!

2024. október 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Bajai NKK
Bajai NKK

Amatőr NB I 3. forduló

2024. október 27. 16:00

Ostoros Károly CSarnok

Előző mérkőzés
Kanizsai VSE
37
::
:
ZTE NKK
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#17 Kiss Virág
#5 Török Kata
#20 Szakonyi-Nagy Virág
#16 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#3 Kocsárdi Réka
#55 Kovács Cintia
#22 Bartáky Panka
#15 Óházy Julianna
#13 Horváth Fanni
#58 Jurkó Noémi
#1 Gombkötő Lili
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg