Nehezebb ellenfél vár csapatunkra Baján
2023. október 15.

Ma délután a Női Amatőr NB I Fehér csoportjában a Bajai NKK vendégeként lép pályára csapatunk. 

Az előző fordulóban az SZPA-HSE ellen második félidei jó játékunknak köszönhetően sikerült nyernünk, így kellő lökést kaptunk a győzelemmel a következő mérkőzéshez, ami sokkal nehezebbnek ígérkezik. A hazai összecsapás legjobbja a 27 pontig jutó Kovács Georgina volt, aki rutinos játékosnak számít fiatal csapatunkban. 

Túl vagytok az első mérkőzésen, melyet egy megfiatalodott csapattal vívtatok. Hogy érezted magad és milyennek láttad az összecsapást?

-Nagyon vártuk már, hiszen rengeteg idő telt el az utolsó mérkőzésünk óta, talán ez egy picit látszott is az első félidőben. Nem úgy kezdtük el a meccset, ahogy azt terveztük, hiányzott a ritmus a játékunkból. Fiatalok vagyunk ez természetes, véleményem szerint ez meccsről meccsre változni fog pozitív irányba. Összességében nem lehetünk elégedetlenek, hiszen majdnem 20 pontos győzelemmel nyitottuk a szezont, de ez a csapat sokkal többre lesz képes idén, ahogy megyünk bele a meccsekbe.

 A Baja ellen léptek pályára a következő fordulóban. Milyen találkozóra számítasz?

-Bajára is a győzelem reményében utazunk, de nem lesz könnyű mérkőzés. Megkaptuk az elemzést, láttuk az előző fordulóban a meccsüket, sokkal nehezebb mérkőzésre számítok, mint az előző. Sok kinti dobással dolgoznak, amit redukálnunk kell, mert ha elkapják a fonalat nagyon nehéz dolgunk lesz. Legfontosabb dolgunk az agresszív védekezés lesz és az egyéni felelősségvállalás mind védekezésben, mind támadásban. Csapatként küzdve úgy gondolom, megszerezhetjük első idegenbeli győzelmünket is.

 Mire lehet képes ez a fiatal csapat, mi lehet az erőssége és miben kell fejlődnötök?

-Apró céljaink vannak főleg az elején lépésről lépésre szeretnénk haladni, beépíteni mindenkit a csapatba. Ha jó a közösség abból fognak jönni az eredmények onnan pedig már merhetünk nagyobbakat is álmodni. Rengeteg dologban kell még fejlődni csapatként, de egyénileg is. Ha mindenki tudja a szerepét a csapatban akkor eredményesek lehetünk. 

A Bajai NKK elleni összecsapást ma 16 órakor rendezik. 

Hajrá ZTE NKK, hajráé Csajok!

2023. október 14. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
Bajai NKK
Bajai NKK

Amatőr NB I 3. forduló

2024. október 27. 16:00

Ostoros Károly CSarnok

Előző mérkőzés
Kanizsai VSE
37
::
:
ZTE NKK
65
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#3 Kocsárdi Réka
#1 Gombkötő Lili
#55 Kovács Cintia
#17 Kiss Virág
#13 Horváth Fanni
#16 Péterfi Anna
#5 Török Kata
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#22 Bartáky Panka
#20 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg