Zalaegerszegi sikerek a körmendi és veszprémi Streetball Challenge-en
2023. augusztus 22.

Idén 30. alkalommal vették birtokba a kosárlabda sport szerelmesei Körmend város főterét, ahol a Streetball Challenge rendezvénysorozatot rendezték. Jó szokásukhoz hűen a zalaegerszegi kosarasok is átutaztak a szomszédba és több díjat is bezsebeltek. 

A ZTE NKK utánpótlás játékosai közül az U18-asoknál Molnár-Oravecz Ada, Molnár-Oravecz Ella, Péterfi Anna és Szakonyi-Nagy Virág alkotta csapat, az U16-os kategóriában pedig a Bartáky Panka, Jagodics Lilla, Kiss Virág és  Sonkoly Fanni mérettette meg magát az eseményen. Mindkét csapat megnyerte minden mérkőzését, így a meghívást is a szeptemberi országos döntőre. 

Kiss Virág kategóriája büntető-dobóversenyén is győzedelmeskedni tudott. Nagy öröm továbbá, hogy az U16-os lányok győzelmének köszönhetően augusztus 19-én lehetőségük nyílt kvótát szerezni egy Szlovéniában megrendezésre kerülő Streetball Challenge-re, ahol Luka Doncic lesz az esemény sztárvendége. A veszprémi kosárlabda fesztiválon közel 70 csapat indult és a Bartáky Panka, Jagodics Lilla, Kiss Virág és  Sonkoly Fanni összetételű csapat itt sem talált legyőzőre és így utazhatnak szeptemberbe Bled-be, amelynek különlegessége egy az ottani tavon elhelyezett kosárlabda pálya lesz. 

egyes kategóriában szintén zalaegerszegi játékosokat felsorakoztató csapat szerezte meg a győzelmet. A csapat tagjai Kovács Cintia, Horváth Márk, Kiss Armand, Nagy Miron voltak. Ők is a budapesti döntőben folytatják a küzdelmeket. Ezen kívül még egy díjat hódított el a zalaegerszegi kötődésű Kiss Bence, aki a Two Ball dobóversenyt nyerte meg a székesfehérvári Paksa Péter oldalán. 

2023. augusztus 22. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Várjuk szurkolóinkat a 2024/2025-ös szezonban is!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg